tytul



piątek, 6 marca 2020

Zdrowie ważna sprawa...

Toż trza narychtować: chlyb, masło, sol, magi, knobloch i wrawo woda. I taki suchy konsek chleba trza podrobić do talerza. Szkubiymy tyż ze szupow jedyn abo dwa zombki knoblochu i przeciskomy to bez praska tyż na talyrz. Dalij dowomy do talyrza jedna łyżka masła abo szmalcu. Ku tymu do lepszego szmaku dowomy soli i nakapiymy trocha magi. Na koniec bierymy ze pieca czajnik ze wrawom wodom i zalywomy wszyjko to, co my se narychtowli we talerzu.
A tako wodzionka nojlepszo je świyżo, zarozki po zaloniu wrawom wodom. Je prosto, tonio, zdrowo i fest drapko do przirychtowanio. A jak sie je chorym, to wtedy dlo lepszego działanio zdrowotnego trza do nij dać jeszcze wiyncyj knoblochu. Smacznego!


























































Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.